Wat zegt een naamkaartje over u?

Een naamkaartje is meer dan enkel contactgegevens

Na een gesprek met uw potentiële klant laat u meestal uw naamkaartje achter.  Het is dus heel belangrijk dat dit de juiste indruk geeft.  Veel drukwerk wordt meestal pas doorgegeven wanneer het eerste contact al gelegd is.  Dit geldt niet voor een naamkaartje.  Een naamkaartje is de stap tussen het eerste persoonlijk contact en een mogelijke zakenrelatie.  Zorg er dus voor dat deze stap geen afknapper wordt.

naamkaartjes ontwerp

Welke boodschap kan een naamkaartje meegeven?

Uiteraard is de belangrijkste boodschap op uw naamkaartje de contactgegevens.  Maar buiten deze contactgegevens kunnen we nog veel andere zaken afleiden over uw bedrijf, het zogenaamde imago.  Net dat imago bepaalt het succes van uw bedrijf.  Zorg er ten alle tijden voor dat dit goed zit!

Het papier van het naamkaartje

Het papier van het naamkaartje bepaalt mee over het gevoel van het imago.  Kiest u voor een glanzend naamkaartje of kiest u eerder voor ongestreken papier dat meer warmte uitstraalt?  Veel variaties dus waarmee uw imago tot uiting komt.

Welke kleur kies ik best?

Iedere kleur straalt een bepaald gevoel uit.  Een imago zoals ‘Wij zijn de goedkoopste’ of ‘Wij leveren topkwaliteit’ zal vragen om totaal andere kleurencombinaties.  Meer tips over kleurgebruik in uw logo leest u in dit artikel.

Typografie en opmaak

Het gebruikte lettertype en ontwerp geeft uw naamkaartje karakter.  Wilt u een uitstraling van een jong en dynamisch bedrijf of eerder zeer zakelijk en sober?

Denk dus goed na over het ontwerp van uw naamkaartje!  Het brengt u gegarandeerd nieuwe klanten op.

 

Wilt u een naamkaartje dat het allemaal heeft?

Hebt u nood aan een naamkaartje dat aan alle eisen voldoet?  Doe dan beroep op Het Zoeklicht!  Onze grafische vormgevers ontwerpen een creatief naamkaartje dat op uw maat gemaakt is.  Contacteer ons op 014 32 12 18 of vul het contactformulier in!

    Uw naam

    Uw email

    Uw bericht


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden

    Comments are closed.